De Mooiste Pauze-Plekjes

Je denkt bijna dat je er al bent… De mooiste Pauze-Plekjes

Je denkt bijna dat je er al bent… De mooiste Pauze-Plekjes

pauzeplaats snelweg frankrijk
spelen onderweg-parkeerplaatsen in frankrijk

Pauzes die als Vakantie Voelen – Onderweg in Frankrijk

Tijdens de reis naar uw Vakantiewoning in Zuid-Frankrijk kunnen de wegen behoorlijk druk zijn. Het is daarom essentieel om goed voorbereid op pad te gaan. Neem voldoende water en eten mee om honger en dorst te voorkomen. Naast deze voorbereidingen is het ook cruciaal om regelmatig pauzes te nemen om even ‘de beentjes te strekken’ en vermoeidheid te voorkomen.
Langs de snelwegen in Frankrijk zijn er twee soorten parkeerplaatsen waar je kunt stoppen.

‘Aires de Service’ zijn parkeerplaatsen die voorzien zijn van een benzinestation en vaak van winkels en restaurants; ideaal zijn voor een uitgebreide pauze. Wij hebben een voorliefde voor de keten ‘Paul’, waar je kunt genieten van heerlijke broodjes, salades, gebakjes en een goede kop koffie.

‘Aire de Repos’ zijn parkeerplaatsen, waar geen benzinestation te vinden is. Deze plekken zijn vaak veel rustiger en natuurrijker. Voor gezinnen met kinderen en honden zijn er parkeerplaatsen met fantastische speeltoestellen en veel ruimte om te rennen en spelen. Uw kind kan zijn energie kwijt en weer fris de auto in. Bijna bij alle parkeerplaatsen aan de snelweg in Frankrijk zijn er speciale, afgezette plekken waar uw hond ook even kan spelen en genieten van de buitenlucht.

Pauzes zijn Essentieel
Het is belangrijk om onderweg te ontspannen en op adem te komen. Een fijne pauze kan ervoor zorgen dat de reis zelf ook een deel van de vakantiebeleving wordt. De leukste parkeerplaatsen met speeltuinen langs de snelweg zijn verzameld door Breakzy.nl.  Speeltuinen-Onderweg-Frankrijk

 

Onze Vakantiewoningen