30VENTS Villa Mistral in de Gard

30VENTS Villa Mistral- Kindvriendelijke in de Languedoc
Villa Mistral in Saint-Ambroix met privézwembad
30VENTSA Villa Mistral in de Gard
30VENTSA Villa Mistral- in de Gard, Languedoc
30VENTS Villa Mistral in de Gard
30VENTS Villa Mistral- Gard
30VENTS Villa Mistral in de Gard
30VENTS Villa Mistral in de Gard

Ontdek de Kindvriendelijke Luxe van Villa Mistral in de Gard

Villa Mistral staat in onze top 10 luxe vakantievilla’s in Zuid-Frankrijk.  Het is een prachtige vakantiewoning gelegen nabij het sfeervolle plaatsje Saint-Ambroix in de schilderachtige Gard, Languedoc. Deze luxe villa biedt plaats aan maar liefst 12 personen en beschikt over 5 smaakvol ingerichte slaapkamers, allemaal voorzien van airconditioning. Of je nu met familie of vrienden reist, Villa Mistral is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in Zuid-Frankrijk. Daarnaast geniet je van een adembenemend uitzicht terwijl je ontspant in deze comfortabele villa, compleet met een privézwembad én een apart kinderbad. Het grote, overdekte terras met eettafel, gasbarbecue en lounge-hoek biedt een perfecte plek om te genieten van buitenmaaltijden en gezellig samenzijn. Het uitzicht vanaf het terras is werkelijk verbluffend, met een panoramisch uitzicht over het weidse landschap van de Gard.

Twee privézwembaden bij Villa Mistral 

Wat Villa Mistral echt uniek maakt, zijn de twee zwembaden die beschikbaar zijn voor gasten. Vanaf het centrale terras, dat beveiligd is met een hekje, daalt u een paar treden af naar het grote zwembad. Dit wonderschone zwembad, is uitgerust met een wateralarm voor extra veiligheid. Op het zonneterras rondom het zwembad staan comfortabele ligbedden voor je klaar. Naast het zwembad bevindt zich bovendien een buitendouche en een trap omhoog, eveneens beveiligd met een hekje, leidt naar het kinderzwembad. Dit kinderbad (4 x 4 meter) met een diepte van 0,05 tot 0,40 meter is ideaal voor de kleintjes om veilig te spelen. Beide zwembaden worden omgeven door een goed onderhouden gazon. Een van de bijzondere kenmerken van de villa is de prachtige muur met dubbele waterval naast het zwembad. Bij aankomst bij Villa Mistral kunt u gebruikmaken van de ruime parkeerplaats en de garage voor twee auto’s. Een trap leidt naar de leefruimte van de villa, waar u een volledig uitgeruste keuken vindt met een Amerikaanse koelkast en een bar. De aparte eetkamer en de salon met open haard en televisie zorgen voor een comfortabele en gezellige sfeer, ideaal voor gezellige avonden met familie en vrienden.

De omgeving van Villa Mistral in de Gard

De ligging van Villa Mistral in de Gard biedt volop mogelijkheden voor avontuur en ontspanning. De omgeving staat bekend om zijn sfeervolle dorpen, gerenommeerde wijnhuizen, gastronomische restaurants en levendige markten. Voor de actieve vakantiegangers zijn er tal van wandel- en fietsroutes in de omgeving, evenals nabijgelegen adventure parken met klimparcoursen en meren voor een dag vol plezier.

Bezoek de Pont du Gard: een leuk uitje voor het hele gezin!
Op slechts 35 km van Villa Mistral ligt de Pont du Gard, een indrukwekkend Romeins aquaduct en UNESCO Werelderfgoed. Naast het bewonderen van dit historische monument kunnen kinderen genieten van het museum en spelen aan de oevers van de Gardon. Een perfecte mix van avontuur en educatie!

Ontdek het charmante Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze, gelegen aan de rand van de Provence, combineert historische charme met een levendige sfeer. Wandel door de gezellige straatjes, bezoek het interessante Musée Albert-André voor moderne kunst, en geniet van de sfeervolle markten vol lokale producten. De ideale plek om het authentieke Zuid-Frankrijk te beleven, met de natuur en wijngaarden van de Cèze-vallei binnen handbereik!

Verken de betoverende Watervallen van Sautadet
De Watervallen van Sautadet, gelegen nabij La Roque-sur-Cèze, vormen een prachtig natuurfenomeen dat je niet mag missen. Het water van de Cèze-rivier heeft in de kalksteen spectaculaire watervallen en natuurlijke poelen uitgesleten, waar je kunt genieten van een verfrissende duik of gewoon van het uitzicht. Een perfecte plek voor een picknick, een avontuurlijke wandeling, of om lekker te ontspannen terwijl je luistert naar het rustgevende geluid van het stromende water!

Of u nu op zoek bent naar rust en ontspanning of avontuur en ontdekking, Villa Mistral biedt het allemaal. Boek uw verblijf vandaag nog en ontdek de luxe, het comfort en de natuurlijke schoonheid van deze unieke vakantievilla in de Gard, Zuid-Frankrijk. Klik op deze link voor interessante informatie die je vakantie nog leuker zal maken: Toerisme Frankrijk

Onze Top 10 Vakantievilla's

Een reactie op “30VENTS Villa Mistral in de Gard

  1. Pingback: Top 10 Luxe Vakantievilla’s in Zuid-Frankrijk: Onze Aanbevelingen – Blog

Reacties zijn gesloten.