84TINE luxe vakantiewoning in de Lubéron

84TINE in de Lubéron met verwarmd zwembad
84TINE in de Lubéron met verwarmd zwembad
84TINE in de Lubéron met verwarmd zwembad
84TINE in de Lubéron met verwarmd zwembad
84TINE vakantiewoning met verwarmd zwembad in de Lubéron
84TINE vakantiewoning - slaapkamer

84TINE, luxe villa in de Lubéron uitzicht op de Mont-Ventoux

Villa Tine staat in onze top 10. Als je een keer Franse luxe wil ervaren, ruimte, stilte en prachtig uitzicht dan ben je hier op je plek. Villa ligt op slechts 2 km van het centrum van Saignon en 3,5 km van Apt, bekend om zijn gezellige markt op zaterdag.

Wij denken dat het moeilijk zal zijn om een dagtripje te maken (hier wil je niet weg), maar bezoek een dorp als Gordes, Roussillon, en Ménérbes. Of ga hiken; er zijn prachtige, uitgestippelde wandelingen beschikbaar.

Op het grote, overdekte terras bij de villa staat een lange eettafel waar je met zijn allen kan genieten. Je hebt zicht op de jeu-de-boulesbaan en de oprijlaan die wordt omzoomd door kersenbomen (zalige kersen, wij spreken uit ervaring).

Ontdek het charmante dorpje Saignon
Op slechts 2 km van Villa 84TINE ligt het pittoreske dorpje Saignon, een verborgen parel in de Lubéron. Met zijn kronkelende straatjes, oude fontein en indrukwekkende uitzichten over de Provence, biedt Saignon een rustige en authentieke sfeer. Perfect voor een ontspannen wandeling of een kop koffie op een van de charmante pleintjes. Een bezoek aan dit charmante dorpje mag niet ontbreken tijdens je verblijf!

Verken het levendige Apt
Op korte afstand van Villa 84TINE ligt het stadje Apt, een van de verborgen schatten van de Provence. Apt staat vooral bekend om zijn grote, wekelijkse markt op zaterdag, waar je kunt genieten van lokale delicatessen, verse producten en ambachtelijke goederen. Naast de markt biedt Apt ook charmante straatjes, historische gebouwen en leuke cafés. Dit stadje, gelegen in het hart van de Lubéron, is een ideale plek voor een dagje uit vol cultuur, gastronomie en de authentieke Provençaalse sfeer.

Uitzicht op de Mont Ventoux
Vanaf Villa 84TINE heb je een prachtig uitzicht op de imposante Mont Ventoux, een van de bekendste bergen van de Provence. Deze “Reus van de Provence” is een populaire bestemming voor wandelaars en fietsers en biedt indrukwekkende vergezichten over de regio. 

Onze Top 10 Vakantievilla's

Een reactie op “84TINE luxe vakantiewoning in de Lubéron

  1. Pingback: Top 10 Luxe Vakantievilla’s in Zuid-Frankrijk: Onze Aanbevelingen – Blog

Reacties zijn gesloten.