83OLIVE villa Les Olivettes in de Provence

83OLIVE les Olivettes in Fayence
83OLIVE les Olivettes-Bargemon
83OLIVE les Olivettes-Bargemon
83OLIVE les Olivettes in Fayence, Provence
83OLIVE les Olivettes in Fayence, Provence
83OLIVE les Olivettes in Fayence, Provence

83OLIVE Villa Les Olivettes in Fayence, Provence

Villa Les Olivettes staat hoog in onze top 10 luxe vakantievilla’s in Zuid-Frankrijk. De ligging is op een heuvel net buiten Fayence: een charmant dorp in de Provence met leuke restaurants waar je naartoe kunt wandelen. En Cannes? Op nog geen half uur rijden (30 kilometer). Echter wij vermoeden dat je liever bij de villa zult blijven. De mooie oprijlaan tussen de olijfbomen door brengt je naar de parking met ernaast een jeu-de-boules baan. Het terras voor de villa is eindeloos met een prachtige lounge: met een gekoeld glas wijn geniet je van het schitterende uitzicht.

Het zwembad is omheind en kan worden verwarmd. Bij de vakantievilla is een overdekt terras met open haard / barbecue en toegang tot de keuken. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Fayence

Op loopafstand van villa Les Olivettes ligt het charmante dorpje Fayence, bekend om zijn gezellige Provençaalse sfeer. Slenter door de smalle straatjes, geniet van lokale specialiteiten op de markten die drie keer(!) per week worden gehouden, en proef de ontspannen dorpssfeer. Een perfecte plek om het authentieke Zuid-Frankrijk te beleven!

Golfen bij Terre Blanche

Op minder dan 10 km van Villa Les Olivettes ligt de exclusieve golfbaan Terre Blanche, een van de mooiste golfresorts in Europa. Deze 5-sterren golfbaan biedt twee uitdagende 18-holes courses, omringd door het prachtige Provençaalse landschap. Terre Blanche is de perfecte plek voor een ontspannen dag op de green.

Bijzonder zandstrand: Plage de la Gaillarde 

Op nog geen 40 kilometer van villa Les Olivettes vindt u een mooie baai met een zandstrand en twee sfeervolle strandtenten met restaurants en ligbedden. Rij dan richting Mandelieu-La-Napoule en ga rechtsaf de kronkelende kustweg richting Saint-Raphael op. Deze weg is een feestje: een aaneenschakeling van prachtige kustplaatsjes en kleine baaien. Wij waren aangenaam verrast door La Gaillarde en hebben genoten van strandtent Maïva.

Onze Top 10 Vakantievilla's

Een reactie op “83OLIVE villa Les Olivettes in de Provence

  1. Pingback: Top 10 Luxe Vakantievilla’s in Zuid-Frankrijk: Onze Aanbevelingen – Blog

Reacties zijn gesloten.